ePassi hyvinvointi maksu käy kaikkiin hoitoihin. Smartum ja Edenred hierontaetu käy maksuvälineenä hierontoihin.

Kaikissa hoidoissa voidaan käyttää kuivakuppausta, jos ei terveydellisiä esteitä hoidolle.


Klassinen hieronta

Stressiniskahieronta, 30 min.

Käydään läpi niskahartianseutua. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita.  

35€

Täydellinen stressiniskahieronta, 45 min.

Käydään läpi niskahartianseutua sekä kasvojen alue gua shalla. Lisäksi käydään stressiä helpottavia akupisteitä pään alueelta läpi. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. 

45€

Stressitön päivä, 75 min

Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle. Hieronnassa käydään pään ja niskahartiaseudun akupisteitä ja meridiaaneja läpi. Tässä hieronnassa on yhdistetty stressiniskahieronnan ja kiinalaisen päähieronnan parhaat palat. Hoidossa hyödynnetään klassisen hieronnan otteita, kiinalaista lääketiedettä, gua shaa ja harjaa. 

60€

Hieronta 30 min.

Täsmä hieronta esim. pohkeille tai käsille.

35€

Hieronta 45 min.

Käydään läpi asiakkaan tarpeen mukaan esim. niskahartia+selkä tai kädet.

45€

Hieronta 60 min.

Hieronnassa käydään asiakkaan tarpeen mukaan läpi esim. koko selän alue  tai jalat.

50€

Hieronta 75 min.

Hieronnassa painotetaan enemmän ongelma alueita. Sopii esim. käsien puutumisesta oireilevalle.

60€

Hieronta 90 min.

Kokovartalohieronta, jossa keskitytään esim. niskahartia ja selän alueelle sekä jalkoihin.

70€

Hieronta ja gua sha

Hierova gua sha tekniikka on lempeää eikä siinä ihoon jää jälkiä. Kuitenkin siitä saadaan gua shaamisen hyötyjä mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa ihoa. Perinteinen gua shaaminen on voimakkaampaa lihaskalvojen käsittelyä ja siinä ihoon voi tulla mustelman näköisiä jälkiä. Jäljet häviävät 1-7 vrk kuluessa. Jos asiakkaalla on verenohennuslääkitys, ei perinteistä gua shaamista voi tehdä.

Stressiniskahieronta ja gua sha, 45 min.

Käydään läpi niskahartiaseutua. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Lisäksi hoidettavalla alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikkaa.

45€

Täydellinen stressiniskahieronta ja gua sha, 60 min.

Käydään läpi niskahartiaseutua sekä kasvojen alue gua shalla. Lisäksi käydään stressiä helpottavia akupisteitä pään alueelta läpi. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Niskahartiaseudun alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikkaa. 

50€

Hieronta (30 min.) ja gua sha

Täsmä hieronta esim. pohkeille. Tässä hoidossa hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikkaa hoidettavalla alueella. Hoidon kesto 45 min.

45€

Hieronta (45 min.) ja gua sha

Käydään läpi asiakkaan tarpeen mukaan esim. niskahartia+selkä tai kädet. Hoidettavalla alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikka. Hoidon kesto 60 min. 

50€

Hieronta (60 min) ja gua sha

Hieronnassa käydään asiakkaan tarpeen mukaan läpi esim. koko selän alue tai jalat. Hoidettavalla alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikka. Hoidon kesto 75 min.

60€

Hieronta (75 min.) ja gua sha

Hieronnassa painotetaan enemmän ongelma alueita. Sopii esim. käsien puutumisesta oireilevalle. Hoidettavalla alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikka. Hoidon kesto 90 min. 

70€

Hieronta (90 min.) ja gua sha

Kokovartalohieronta, jossa keskitytään esim. niskahartia ja selän alueelle sekä jalkoihin. Hoidettavalla alueella hyödynnetään perinteistä tai hierovaa gua sha tekniikka. Hoidon kesto 120 min.  

80€

Kiinalaiset hieronnat

Rentouttava gua sha hieronta koko vartalolle, 90 min. 

Hoidossa käydään hierovalla gua sha menetelmällä läpi koko vartalo. Hierova gua shaaminen on lempeä hoitomuoto eikä siinä tehdä ihoon jälkiä. Lisäksi käsitellään stressiä ja ahdistusta lievittäviä akupisteitä. Ihanteellinen henkilöille, jotka haluavat lempeän hoidon.

70€

Kiinalainen päähieronta, 45 min.

Hieronta sisältää akupisteiden ja meridiaanien käsittelyä pään (otsa, päänahka) ja selän alueella. Hieronnassa hyödynnetään gua shaa ja harjaa. Asiakas on hoidon ajan makuulla.

45

Kiinalainen jalkahieronta, 45 min.

Hieronta pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Käydään läpi akupisteitä ja meridiaaneja. Hoidossa voidaan hyödyntää myös kuivakuppausta. Hieronta tehdään polveen asti.

45€

Kiinalainen käsihieronta, 45 min.

Hieronnassa käydään läpi käden akupisteitä ja meridiaaneja. Hoidossa voidaan hyödyntää myös kuivakuppausta.  Hieronta tehdään koko käsivarrelle tai kyynärpäähän asti.

45€

Kiinalainen jalka- ja käsihieronta, 90 min.

Hieronnassa käydään läpi akupisteitä ja meridiaaneja käsien ja jalkojen alueella. Voidaan hyödyntää kuivakuppausta.

70

Stressiniskahieronta sekä kiinalainen käsi- tai jalkahieronta, 75 min.

Käydään läpi niskahartianseutua. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Kiinalaisessa hieronnassa käydään läpi akupisteitä ja meridiaaneja sekä voidaan hyödyntää kuivakuppausta.

60€

Täydellinen stressiniskahieronta sekä kiinalainen käsi- tai jalkahieronta, 90 min.

Käydään läpi niskahartianseutua sekä kasvojen alue gua shalla. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Kiinalaisessa hieronnassa käydään läpi akupisteitä ja meridiaaneja sekä voidaan hyödyntää kuivakuppausta. 

70€

MamaMassage®

Hieronta 60min

Hieronta raskaana olevalle tai synnytyksestä palautuvalle. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Hieronta voidaan toteuttaa istuen tai kylkimakuusesnnossa.

50€

Hieronta 90min

Hieronta raskaana olevalle tai synnytyksestä palautuvalle. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Hieronta voidaan toteuttaa istuen tai kylkimakuusesnnossa. 

70€

Arpikäsittely 30min

Sektioarven käsittely, jonka tarkoitus lisätä arpikudoksen elastisuutta. Leikkaushaavan tulee olla parantunut ja leikkauksesta kulunut noin 3kk. Hoito voidaan tehdä, vaikka leikkauksesta olisi kulunut pitempikin aika. Sopii myös muille leikkausarville. 

35€

Faskia gua sha hieronta

Hoidossa voidaan käyttää Tiikerin voima salvaa. Ei henkilöille, joilla on verenohennuslääkitys tai aktiivivaiheessa oleva tulehdus (kuumotus ja punoitus kipualueella). Hoidosta voi tulla jälkiä ihoon, jotka häviävät 1-7vrk kuluessa.

Plantarifaskiitti hieronta, 60 min.

Käydään läpi jalkapohjat, sääret ja pohkeet. Hoidossa hyödynnetään gua shaa. Ei henkilöille, joilla tuntopuutoksia.

50€

Käsien faskia hieronta, 60 min.

Käsivarsien käsittely gua shaa hyödyntäen. Tuo helpotusta esim. rannekanava oireyhtymään, tennis- tai golf kyynärpäähän.

50€

Selän faskia hieronta, 75 min.

Selän ja niskahartia seudun käsittely gua shaa hyödyntäen.

60€

Jalkahoidot (vain kotikäynnit)

Kotikäynti jalkahoito, noin 60 min

Sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon ja kynsien hoidon (känsät, paksut kynnet, kovettumat) sekä kevyen jalkaterien hieronnan rasvauksen yhteydessä.

70€

Kotikäynti jalkahoito ja kiinalainen jalkahieronta

Sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon ja kynsien hoidon. Kiinalaisessa jalkahieronnassa käydään läpi akupisteitä ja meridiaaneja, energia kanavia. Hoidossa voidaan hyödyntää myös kuivakuppausta.  Hieronnan kesto 45min.

90€

Kotikäynti jalkahoito ja stressiniskanhieronta 

Sisältää jalkojen kylvetyksen, ihon ja kynsien hoidon sekä jalkaterien hieronnan rasvauksen yhteydessä. Stressiniskanhieronnassa käydään läpi niskahartianseutua. Hieronta tapahtuu asiakkaan istuessa. Hieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita.  Hieronnan kesto 30min.

85€

Kynnenoikaisu jousioikaisulla

Ei sisällä jalkahoitoa. 

45€

Oheistuotteet

Gehwol med salve for cracked skin

Kuivalle ja halkeilevalle iholle.

20

Lampaanvilla 15g

Varvasvälihautuman hoiton ja ennaltaehkäisyyn. 

7€

Poron-pohjallinen

Tehokas iskunvaimennus, ehkäisevät jalkojen väsymistä ja lievittävät rasituksesta johtuvaa kipua. Sopii erityisesti henkilöille, joilla jalkojen oma iskunvaimennus on heikentynyt. 

20€

Hohkakivi

Kovettumien hellävaraiseen hoitoon.

5€

Gua Sha-kampa/lasta

Gua Sha on kiinalainen hierontamenetelmä, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa iholla ja kudoksissa sekä käytetään myös lihasjumien käsittelyyn.

alk. 8€